Spitfire är en populär pub mitt på Stureplan som har öppet alla dagar i veckan. Den är känd för sin gemytliga, hemtrevliga stämning. Vi förutsätter att du klär dig utifrån din lön. Om du kommer klädd Pradaskor och Gucciväska för 25000 kr, så antar vi att du har det bra förspänt och debiteras därefter. Om du är mer casual så behöver du nog hålla i dina pengar och gör bäst i att hoppa över krogbesöket och köpa lite dyrare kläder istället så att vi kan debitera dig därefter. Om du klär dig någonstans mitt i mellan så är du precis där du behöver vara och kommer debiteras utifrån vår prislista.

Förutom monetära problem, finns det ingen anledning till att skippa ett besök på Spitfire. Det finns inget du kan göra för de döda eller sjuka. Vi accepterar inte heller sjukskrivningar, kan du ta dig till doktorn för att hämta ut en sjukskrivning, så kan du ta dig till Spitfire.Vi har inte många toaletter då många spenderar alldeles för lång tid där. Därför håller vi en 3 minuters regel för eventuella toabesök. Efter 3 minuter kommer du höra ett pip varpå toalettpapper kommer automatiskt att dras in, dörren kommer att öppnas och en bilden kommer att tas. Om du därefter stänger dörren, kommer bilden att publiceras på vår hemsida.

Vi uppskattar din lojalitet och vill meddela att vår personal är till för att ge dig en positiv upplevelse av din vistelse hos oss, och vi förväntar oss detsamma tillbaka. Av den anledningen ber vi er att rikta eventuella frågor, kommentarer, bekymmer, klagomål, frustration, irritation, aggression, anklagelser, funderingar med mera, till någon som som inte jobbar här.

Varmt Välkomna,

Bossen